UPDATE: Corona

LAATSTE UPDATE: dinsdag 29-9-2020 10:00

Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur gelden er t/m dinsdag 20 oktober nieuwe extra coronamaatregelen.

 • registratie, gezondheidscheck en handen desinfecteren bij binnenkomst is verplicht;
 • er mogen maximaal 4 personen op 1 baan spelen (uitgezonderd kinderen t/m 12 jaar);
 • de speeltijd voor het bowlen bedraagt 55 minuten of 1 uur en 55 minuten;
 • er staan desinfectiemiddelen bij de bowlingbaan;
 • U bowlt op bowlingschoenen. Deze dient u na het bowlen in een grijze bak te plaatsen; Wij desinfecteren de bowlingschoen na afloop. Wij hebben, indien gewenst, beschermhoesjes en sokjes beschikbaar;
 • de gasten van baan 1 & 2 benaderen de bowlingbanen via het trapje bij de bar;
 • de gasten van baan 3 t/m 6 benaderen de bowlingbanen via het trapje van het podium;
 • U kunt pas naar de bowlingbaan op aangeven van een van onze medewerkers;
 • gasten mogen met maximaal 4 personen aan 1 tafel zitten;
 • 5 minuten voor het einde van uw speeltijd komt een van onze medewerkers bij u afrekenen;
 • U kunt niet na afloop blijven zitten of gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij mogen maximaal 30 gasten in onze bowling ontvangen;
 • De bowling is tot uiterlijk 22.00 uur geopend.

LAATSTE UPDATE: dinsdag 3 juni, 2020 14:18 uur

Geplaatst: 3 juni 2020, 14:18

Hoera! We zijn weer open!

Geplaatst: 19 mei 2020, 19:51

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan te verlengen tot en met 31 mei 2020. Dit betekent wij gesloten moeten blijven. Deze maatregelen moet wij opvolgen. Er wordt streng op gehandhaafd en wij riskeren boetes of andere strafrechtelijke maatregelen als wij de aanwijzingen overtreden.

Verder blijven de maatregelen van kracht zoals die nu zijn. Kijk voor meer informatie op de site van de Rijksoverheid.Alle maatregelen gelden tot en met 31 mei 2020. Er vinden geen evenementen plaats tot 1 september 2020. In de week voor 31 mei worden de maatregelen heroverwogen.

 

Geplaatst: 31 maart 2020, 19:30

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan te verlengen tot en met 28 april 2020. Dit betekent wij gesloten moeten blijven. Deze maatregelen moet wij opvolgen. Er wordt streng op gehandhaafd en wij riskeren boetes of andere strafrechtelijke maatregelen als wij de aanwijzingen overtreden.

Verder blijven de maatregelen van kracht zoals die nu zijn. Kijk voor meer informatie op de site van de Rijksoverheid.Alle maatregelen gelden tot en met 28 april 2020. Er vinden geen evenementen plaats tot 1 juni 2020. In de week voor 28 april worden de maatregelen heroverwogen.

 

Geplaatst: 21, maart 2020 12:32

#HELPDEHORECA

Door de sluiting van de horeca, zitten wij en heel veel horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help ons door een waardebon te kopen. Zo kunnen wij onze kosten gedeeltelijk blijven betalen en heeft u straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan!

Uiteraard is het ook mogelijk de cadeaukaart te geven aan iemand die nu keihard werkt in een vitaal beroep om onze samenleving overeind te houden. Een cadeaubon voor zorgmedewerkers, leraren, pedagogisch medewerkers, politie, brandweer, ambulance medewerkers en al die andere mensen die het straks verdienen om na deze heftige periode even tot rust te komen en te genieten van een heerlijk avondje uit

Koop hier uw Griethse Poort cadeaukaart!

 

Geplaatst: 15 maart, 2020 18:08

Lieve gasten,

Het is geen gemakkelijke keuze geweest van de regering, maar de gezondheid van een ieder staat voorop!

Vanaf 15 maart 2020 18:00 uur t/m 28 april zijn wij GESLOTEN. Zodra er veranderingen zijn, brengen wij u hiervan direct op de hoogte.

Voor alle vragen, annuleringen, verzetten van reserveringen etc. zijn wij bereikbaar via: telefoon (0316-523318), email (info@degriethsepoort.nl) of via onze website (www.degriethsepoort.nl) of Facebookpagina.

Wij moeten er echt met z’n allen bewust van zijn dat dit een serieuze situatie is. Onze dankbaarheid gaat dan ook uit naar alle instanties, die in deze moeilijke tijd er alles aan doen om deze virus het hoofd te bieden.

Heel veel sterkte en gezondheid voor een ieder de aankomende tijd. Zorg heel goed voor jezelf, daarmee help je ook de mensen om om je heen.

Liefs,

Tonnie & Elles Kaal
Team De Griethse Poort