Tour Troubadour

Procedure Tour Troubadour:

1.Gasten melden zich aan bij Tour Troubadour bij restaurant.

2.Restaurant geeft aantal tickets door aan De Lantaern.

3.Gasten rekenen alles af in het restaurant (tickets + eten).

4.Restaurant geeft bewijs met de datum mee aan gast.

Keuze plateservice menu:

  • schnitzel, friet & rauwkostsalade à 13,50 per persoon [exclusief concertkaartje]
  • kipsaté, friet & rauwkostsalade à 13,50 per persoon [exclusief concertkaartje]
  • biefstuk, friet & rauwkostsalade à 15,50 per persoon [exclusief concertkaartje]
  • spareribs, friet & rauwkostsalade à 15,50 per persoon [exclusief concertkaartje]

Optioneel:

  • soep vooraf à 4,25 per persoon
  • ijscoupe als afsluiting à 4,- per persoon.

Aanvang menu: 18.00/18.30 uur.

Gaarne bij reservering keuze menu doorgeven. Ook als u soep vooraf wilt of een ijscoupe na.

Meerprijs kaartje

Data:

Zaterdag 21 december 2019 (opgeven uiterlijk 18 december 2019)

Zaterdag 4 januari 2020 (opgeven uiterlijk 2 januari 2020)

Zaterdag 8 februari 2020 (opgeven uiterlijk 5 februari 2020)

Zaterdag 14 maart 2020 (opgeven uiterlijk 11 maart 2020)

  • Reserveren

    Uw naam*:

    Aantal personen:

    Uw telefoon*:

    Uw email*:

    Gewenste datum:

    Uw bericht*: