Quizzen

Ben jij de nieuwe quizmaster?

De bekende quizzen, op zaterdagavond op TV, zoals Ik Hou Van Nederland: wie vindt ze niet leuk? Nu kun je ze zelf ook doen met je vrienden, familie of collega’s. In twee teams strijden om de eer. Enkele mogelijke voorbeelden vindt u hieronder. Maar wij kunnen er nog veel meer verzorgen. De quizzen of spellen worden extern ingehuurd via TB Events of The Vincent Entertainment. Uiteraard mag u ook dit zelf inhuren via een andere organisatie of entertainmentbureau.

 • Pubquiz

  Een quizcafé, heerlijk borrelen en happen terwijl je je hersens laat kraken! Voor je verder leest: weet je het zeker? Een pubquiz kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de relaties binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijken de verhoudingen compleet verschoven, wie is de slimste? De pubquiz is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen. En ondertussen wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens. Je speelt de quiz in combinatie met een borrel en een hapje.

  Prijs Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
  Duur 2 uur.
  Aantal personen Vanaf 6 personen.

 •  
 • Ik Hou van Nederland Quiz

  Hou je van Nederland? Doe de Ik Hou van Nederland quiz als teamuitje, bedrijfsfeest of familiefeest! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk!

  Prijs Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
  Duur 2 uur.
  Aantal personen Vanaf 6 personen.

 •  
 • Koning Voetbal

  Hou je van Voetbal? Doe de Koning Voetbal quiz als teamuitje of vrijgezellenfeest! De voetbalquiz van Nederland waarin bepaald wordt wie een echte man is. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner. Eet en drink smakelijk! Proost!

  Prijs Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
  Duur 3 uur.
  Aantal personen Vanaf 6 personen.

 •