Quizzen

Ben jij de nieuwe quizmaster?

De bekende quizzen, op zaterdagavond op TV, zoals Ik Hou Van Holland: wie vindt ze niet leuk? Nu kun je ze zelf ook doen met je vrienden, familie of collega’s. In twee teams strijden om de eer. Enkele mogelijke voorbeelden vindt u hieronder. Maar wij kunnen er nog veel meer verzorgen.

 • Ik Hou van Holland Quiz

  Hou je van Holland? Doe de Ik Hou van Holland quiz als teamuitje, bedrijfsfeest of familiefeest! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk!

  Prijs 51,95 per persoon
  Duur 3 uur.
  Aantal personen Vanaf 20 personen.

 •  
 • Wie is de Mol? Quiz

  De Wie is de Mol? quiz is het groepsuitje of teambuildingsactiviteit wat een dag uit tot een uniek succes maakt! Als team vervul je opdrachten om samen punten te scoren. Maar let op: Er zit een mol in je team die op slinkse wijze er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Door slim teamwork kun je de mol uit je team elimineren. Maar wie is het? En elimineer je de verkeerde dan heeft de mol helemaal vrij spel! Nadien heerlijk genieten van een koud & warm buffet

  Prijs 51,95 per persoon
  Duur 3 uur
  Aantal personen Vanaf 20 personen.

 •  
 • Koning Voetbal

  Koning Voetbal dinerquiz Hou je van Voetbal? Doe de Koning Voetbal quiz als teamuitje of vrijgezellenfeest! De voetbalquiz van Nederland waarin bepaald wordt wie een echte man is. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner. Eet en drink smakelijk! Proost!

  Prijs 51,95 per persoon
  Duur 3 uur.
  Aantal personen Vanaf 20 personen.

 •