Over ons

Gezellig is bij de Griethse Poort in Zevenaar het toverwoord.

Ieder feest, groot of klein, moet een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten. De sfeer bepaalt in sterke mate het succes van het feest. De medewerkers van De Griethse Poort zorgen voor een aangename, gezellige en intieme sfeer, waarin u met volle teugen kunt genieten van de prachtige dag. Sfeer zit in de poriën van De Griethse Poort en bepaalt ons doen en laten. Van inrichting tot verlichting, van muziekkeuze tot bediening en van ontvangst tot afscheid.

De feestlocatie in de Liemers

De Griethse Poort is alom bekend in de Liemers. Het bedrijf, dat in 1936 voor het eerst haar deuren opende, wordt al generaties lang geleid door de familie Kaal. In de jaren is het horecabedrijf uitgegroeid van café tot een indrukwekkend party- en bowlingcentrum. Sinds 1976 draagt het bedrijf de naam De Griethse Poort, vernoemd naar één van de vier stadspoorten, die Zevenaar vroeger rijk was.

Ook verenigingen voelen zich thuis bij De Griethse Poort

Het verenigingsleven heeft een streepje voor bij De Griethse Poort. Verenigingen zijn namelijk belangrijk in onze gemeenschap. Ze geven mensen de kans om ergens bij te horen. Zo zijn onder andere carnavalsvereniging De Griethtreejers, klaverjasclub De Kaele Boer, Sociëteit Audite, De Zonnebloem, St. Muziekstad Zevenaar, vrouwenvereniging Zij Actief en Bowling Vereniging Zevenaar al jaren vaste gasten bij De Griethse Poort.