Hoera! We zijn weer open!

Lieve Gasten… Wij zijn vanaf vrijdag 12 juni open!

Afgelopen vrijdag 12 juni kregen we goed nieuws: We mogen weer open! U bent van harte welkom in onze bowling, restaurant, zalen en op ons terras. We kijken er ontzettend naar uit je te verwelkomen! Voor een veilige omgeving volgen we de richtlijnen van het RIVM en in dit bericht vertellen we je graag hoe we hiermee omgaan.

Wel hebben we regels doorgevoerd, die onder voorbehoud gelden tot 1 juli 2020. Neem deze regels hieronder goed door.

Algemene Regels voor gasten van De Griethse Poort

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Kom alleen met een reservering (uitzondering is ons terras).
  • Vermijd indien mogelijk het openbaar vervoer onderweg naar de Griethse Poort.
  • Kom uiterlijk 10 minuten vóór je gereserveerde tijd naar de Griethse Poort.
  • Blijf thuis met één van de volgende klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoest of verhoging (vanaf 38 C°).
  • Blijf thuis als iemand in je huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Desinfecteer handen bij binnenkomst, schud geen handen.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Ga voorafgaand aan je bezoek thuis naar het toilet en verlaat het huis met gewassen handen (minimaal 20 seconden).
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.

DE BOWLING
Onze bowling wordt door onze medewerkers goed schoongemaakt en gedesinfecteerd. We zorgen er voor dat de bowlingballen, contactplekken en wc’s extra vaak worden schoongemaakt. Hieronder zijn de openingstijden voor de aankomende tijd.

Maandag 18.00-23.00 (in augustus op maandag gesloten)
Dinsdag 18.00-23.00
Woensdag 14.00-23.00
Donderdag 14.00-23.00
Vrijdag 14.00-00.00
Zaterdag 13.00-00.00
Zondag 14.00-22.00

Huisregels BOWLEN 

    • Je huurt de bowlingbaan per uur. Je start op het hele uur en mag daarna 55 minuten of 1 uur én 55 minuten lang je beste bowlingbeentje voorzetten. Wij hebben na afloop van het bowlen ca. 5 minuten nodig om alles weer te desinfecteren en schoon te maken.
    • Kort voor het einde van de speeltijd komt een van onze medewerkers naar je toe om af te rekenen met de pin of contactloos.
    • Er mogen maximaal 5 personen op 1 bowlingbaan spelen.
    • Groepen kinderen t/m 18 jaar of 1 huishouden mogen met maximaal 6 personen op 1 bowlingbaan spelen.
    • Maak gebruik van 1 bowlingbal en laat die na afloop liggen zodat wij deze kunnen desinfecteren.
    • Alleen de persoon, die bowlt of naar de wc gaat mag staan en lopen. De overige gasten dienen te blijven zitten op de beschikbare plaatsen.
    • Wij verzoeken u de bowlingschoenen na afloop van het bowlen in de bak naast de schoenenkast terug te plaatsen. Wij kunnen deze schoenen dan desinfecteren.
  • ONS FAMILIERESTAURANT [Open op vrijdag, zaterdag en zondag]
   Het kan weer! Beperkt weliswaar, want we mogen maximaal 30 gasten ontvangen in ons restaurant. De tafels en stoelen zijn op 1,5 meter gezet en aan de menukaart wordt de laatste hand gelegd. Er gelden wel een aantal regels om zorgeloos te kunnen genieten van onze gourmet, zomermenu of pannenkoeken.
   • De maximale groepsgrootte die we in het restaurant en op het terras hanteren is 4 personen (tenzij je een gezamenlijk huishouden vormt, dan is een grotere tafel mogelijk). Ben je toch met meerdere personen, dan kun je altijd nog gebruik maken van onze thuisgourmet service.
   • De reservering vindt binnen in het restaurant plaats, het is helaas niet mogelijk om op ons terras te reserveren.
   • In ons restaurant, terras en zalen hebben wij passende maatregelen getroffen rondom het coronavirus conform de geldende RIVM richtlijnen.
   • Je kunt van woensdag t/m zondag reserveren voor ons restaurant.

TERRAS [Bij mooi weer open op vrijdag, zaterdag en zondag]
We hebben een gezellig en mooi terras  aan de voorkant van ons pand. Uiteraard met de 1,5 meter regel in acht genomen, zodat je zorgeloos kunt genieten van de omgeving, het weer en ons eten en drinken. Uiteraard komen wij eten en drinken bij je brengen. Voor het terras hoef je niet te reserveren, dus je kunt spontaan tijdens je fietstocht of wandeling afstappen voor een kop koffie, een koud biertje of een hapje eten.

Op het terras mag je gewoon aan komen lopen. We vragen je vriendelijk om je even te melden bij een van onze medewerkers, zodat we je naar een schoon tafeltje kunnen brengen!

Het terras is open met mooi weer van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 22:00 uur.

VERGADERRUIMTE [voorkeur maandag en dinsdag]
In onze mooie grote zaal kunnen wij een vergaderruimte creëren. In deze ruimte is plek voor maximaal 20 personen. De vergaderruimtes zijn voor nu alleen op maandag en dinsdag te reserveren. Wil je graag een datum en tijd reserveren voor een privé groep of heb je andere vragen? Bel ons even voor de mogelijkheden!

GOURMET AT HOME [vrijdag, zaterdag en zondag]
Toch nog behoefte om heerlijk eten in huis te halen en geen zin in koken? Onze Gourmetsets kun je op elke vrijdag, zaterdag en zondag bestellen. Je kunt altijd bellen naar 0316-523318 voor meer informatie over de bezorg en afhaalmogelijkheden.

HYGIËNE
We hopen dat je begrip hebt voor de situatie, en voor het feit dat we op dit moment wat restricties moeten toepassen! Natuurlijk hebben we voldoende aanpassingen om de hygiëne te waarborgen, zo is voor onze gasten op het terras beschikking over de toiletgroepen bij de zaleningang met handwasunits en kun je je handen desinfecteren bij de desinfectie zuilen.

BETALEN
Betaal zoveel mogelijk contactloos met PIN. Dit doen we zodat we handcontact vermijden. Wel zo veilig!

SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE
Ondanks alle getroffen maatregelen zullen wij er alles aan doen om je een fijne tijd in ons bedrijf te bezorgen. Wij kijken er naar uit om je weer te zien en te mogen begroeten. Hopelijk tot snel!

Met liefdevolle groet,

Tonnie & Elles Kaal en het Team van De Griethse Poort