Vrijdag 8 november 2019 Pokerkampioenschap van Zevenaar

19:30

8 november, 2019

Vind jij het leuk om te pokeren? Op vrijdag 8 november om 19:30 uur organiseren wij het Pokerkampioenschap van Zevenaar bij De Griethse Poort.

Het kampioenschap is voor iedereen die het leuk vindt om te pokeren (18 jaar en ouder). Bij dit toernooi zijn er vaste delers aanwezig die het spel begeleiden. Deelname kost €15,00. De winnaar is de Pokerkampioen van Zevenaar 2019/2020! Kun je niet op tijd zijn? Je kunt tot 21:00 uur nog laat instromen.

Je eerste pokertoernooi?
Je eerste pokertoernooi is altijd spannend. Maar wees gerust wij helpen je graag een handje. Zodra je je voor het eerst bij ons inschrijft, sturen wij je een aantal e-mails met tips voor je eerste pokertoernooi. Heb je alsnog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Vaste delers
Bij een aantal toernooien van het Open Nederlands Kampioenschap Poker zijn er vaste delers aanwezig. Dit pokerkampioenschap is één van die toernooien. Iedere tafel heeft een vaste deler die de kaarten schudt, deelt en het spel begeleidt, zodat jij nog meer kunt genieten van het spelen! De delers spelen zelf ook mee als speler.

Klik op Tickets voor meer informatie op onze website.