Het Grote Liemers Feest

21:00

27 november, 2021

Het grootste 25-plus dancefeest van De Liemers.

Het Grote Liemersfeest is voor iedereen die in De Liemers woont, werkt of er graag komt.
Dit evenement wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrienden die iedere keer een eind moet rijden voor een leuk feest.
Na onderzoek gedaan te hebben blijken er veel meer mensen in De Liemers het jammer te vinden dat er nog geen trendy dancefeest is voor 25-plussers.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
Leuke goedgeklede mensen (25+) – (inter)nationale bekende topdeejays – fantastisch geluidsysteem – videoprojecties – cocktails – lekkere bieren en wijnen – gezelligheid en bijzondere ontmoetingen.
Kortom een feest dat zelfs in het buitenland niet zou misstaan.
PRAKTISCHE INFORMATIE:
Datum    : Zaterdag 27 november 2021
Locatie   : De Griethse Poort, De Oude Doesburgseweg 24, 6901 HK Zevenaar
Aanvang: 21.00 uur – einde 02.00 uur.
Leeftijd   : 25+
TICKETS:
Prijs        : 27,50 per stuk.
N.B. Wanneer je tickets hebt gekocht voor de vorige (uitgestelde) editie dan ontvang je ruim voor het feest nieuwe voor dit event.
OP DE HOOGTE BLIJVEN:
Volg Het Grote Liemersfeest zowel op instagram (@liemersfeest) als op Facebook en blijf volledig op de hoogte.
OVERIGE INFORMATIE:
Op Het Grote Liemersfeest betaal je met consumptiemuntjes. Deze kun je gedurende de hele avond kopen. Mocht je eerder naar huis gaan geef ze dan aan je vrienden, of wissel ze tot uiterlijk 01.00 uur terug.
De dresscode is feestelijk, dus doe je best. (Geldt ook voor de heren). Maar hou er rekening mee dames, er wordt de hele avond flink gedanst.
Mocht dit feest onverhoopt worden uitgesteld dan ontvang je het aankoopbedrag terug (minus de boekingskosten) of blijven de tickets geldig tot de volgende editie.
Dit evenement wordt breed gedragen door het bedrijfsleven. Wilt u ook met uw bedrijf participeren? Neem dan contact op met hans@adforce.agency
Het Grote Liemersfeest wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de gulle bijdragen van:
Vermeer Vermogensbeheer, Avitas Autolease, Adforce.Agency, KEV + IVY, URB Luxury Drinks, De Liemers Helemaal Goed en Entranz
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en binnen