Corona updates

LAATSTE UPDATE: dinsdag 16-6-2020 11:55

Hierbij ons vernieuwde menu voor het familierestaurant:

Geplaatst: 12 juni 2020: 11:55

Hoera! We zijn weer open!

 

Geplaatst: 5 juni 2020: 12:47

Lieve gasten,

Helaas heeft de overheid besloten, dat bowlingcentra NIET OPEN mogen op 1 juni, maar waarschijnlijk pas op 1 juli of in het ergste geval pas op 1 september.

Dit betekent, dat wij met onze bowling op dit moment gesloten zijn. Wij hopen natuurlijk z.s.m. open te gaan met de bowling.

Wel zijn wij OPEN met onze EET en FEESTGELEGENHEID. Voor informatie of reserveren kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken via het gezelligste nummer van de Liemers: 0316-523318

Wij hopen u snel in goede gezondheid te zien!

Met lieve groet,
Tonnie & Elles Kaal en team De Griethse Poort

 

Geplaatst: 17 mei 2020: 19:35

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan te verlengen tot en met zondag 31 mei 2020. Dit betekent wij gesloten moeten blijven. Deze maatregelen moet wij opvolgen. Er wordt streng op gehandhaafd en wij riskeren boetes of andere strafrechtelijke maatregelen als wij de aanwijzingen overtreden.

Verder blijven de maatregelen van kracht zoals die nu zijn. Kijk voor meer informatie op de site van de Rijksoverheid. Alle maatregelen gelden tot en met 31 mei 2020. Er vinden geen evenementen plaats tot 1 september 2020. In de week voor 31 mei worden de maatregelen heroverwogen.

 

Geplaatst: 31 maart 2020, 19:30

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan te verlengen tot en met 28 april 2020. Dit betekent wij gesloten moeten blijven. Deze maatregelen moet wij opvolgen. Er wordt streng op gehandhaafd en wij riskeren boetes of andere strafrechtelijke maatregelen als wij de aanwijzingen overtreden.

Verder blijven de maatregelen van kracht zoals die nu zijn. Kijk voor meer informatie op de site van de Rijksoverheid.Alle maatregelen gelden tot en met 28 april 2020. Er vinden geen evenementen plaats tot 1 juni 2020. In de week voor 28 april worden de maatregelen heroverwogen.

 

Geplaatst: 21, maart 2020 12:32

#HELPDEHORECA

Door de sluiting van de horeca, zitten wij en heel veel horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help ons door een waardebon te kopen. Zo kunnen wij onze kosten gedeeltelijk blijven betalen en heeft u straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan!

Uiteraard is het ook mogelijk de cadeaukaart te geven aan iemand die nu keihard werkt in een vitaal beroep om onze samenleving overeind te houden. Een cadeaubon voor zorgmedewerkers, leraren, pedagogisch medewerkers, politie, brandweer, ambulance medewerkers en al die andere mensen die het straks verdienen om na deze heftige periode even tot rust te komen en te genieten van een heerlijk avondje uit

Koop hier uw Griethse Poort cadeaukaart!

 

Geplaatst: 15 maart, 2020 18:08

GESLOTEN T/M 6 APRIL

Lieve gasten,

Het is geen gemakkelijke keuze geweest van de regering, maar de gezondheid van een ieder staat voorop!

Vanaf vandaag (15 maart 2020) 18:00 uur t/m 6 april zijn wij GESLOTEN. Zodra er veranderingen zijn, brengen wij u hiervan direct op de hoogte.

Voor alle vragen, annuleringen, verzetten van reserveringen etc. zijn wij bereikbaar via: telefoon (0316-523318), email (info@degriethsepoort.nl) of via onze Facebookpagina.

Wij moeten er echt met z’n allen bewust van zijn dat dit een serieuze situatie is. Onze dankbaarheid gaat dan ook uit naar alle instanties, die in deze moeilijke tijd er alles aan doen om deze virus het hoofd te bieden. Heel veel sterkte en gezondheid voor een ieder de aankomende tijd. Zorg heel goed voor jezelf, daarmee help je ook de mensen om om je heen.

Liefs,

Tonnie & Elles Kaal
Team De Griethse Poort