Citygames

Al spelend genieten van Zevenaar en de Liemers

Een citygame speelt zich af in het stadscentrum. Samen met jou team kies je de snelste route terwijl je antwoorden op kennisvragen zoekt en ludieke groepsopdrachten gaat uitvoeren. Voorbeelden van leuke Citygames zijn: Wie is de Mol, The phone, Gek op Holland, City GPS tocht, etc. De Citygames huren wij extern in via TB Events.

 • City Gps tocht

  Een City GPS-tocht geeft je een originele, nieuwe kijk op een stad. Dus geen standaard bedrijfsuitje of stadstocht. In plaats van simpelweg een route te volgen, ga je nu juist zelf de route ontdekken met je team. Gelukkig krijg je hulp van bovenaf: een GPS-navigatiesysteem leidt jouw team langs allerlei leuke bezienswaardigheden. En die zijn weer gekoppeld aan een serie foto’s en een lijst omschrijvingen met verschillende wetenswaardigheden. Maar welke omschrijving past bij welke foto? Aan jou en je team om dat te ontdekken.

  Prijs Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
  Duur 3 uur.
  Aantal personen Minimaal 6.

 •  
 • The Phone

  Citygame The Phone draait op deze spanning en de telefoon speelt een hoofdrol. Het spel is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Samen met je team ga je de stad in om opdrachten uit te voeren die je via The Phone doorkrijgt. Bij ieder goed volbrachte opdracht ontvangen jullie een aanwijzing. Hoe beter het samenspel, hoe meer aanwijzingen jullie van The Phone ontvangen. Met deze aanwijzingen kunnen jullie de geheime bergplaats vinden van The Phone schat. Tenzij een ander team er eerder bij is…

  Prijs Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
  Duur Ongeveer 3 uur.
  Aantal personen Minimaal 6.

 •  
 • Wie is de Mol?

  Het Wie is de mol spel is ons best lopende bedrijfsuitje. Het bevat alle elementen om een groepsuitje of teambuilding tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad in een stad naar keuze. Je vervult diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar één van je teamleden is de mol en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en een gezonde teamspirit ben je in staat om de mol te ontmaskeren. Maar wie kun je vertrouwen?

  Prijs Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
  Duur 3 uur.
  Aantal personen Minimaal 6.

 •  

Meer citygames?

We hebben naast bovenstaande nog veel meer citygames. voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen.