Bowlen

Iedereen kan bowlen

I.v.m. de huidige COVID 19 maatregelen zijn wij met de bowling gesloten.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben daarom andere regels doorgevoerd, die onder voorbehoud gelden.

 1. U huurt de bowlingbaan per uur. U start op het hele uur en mag daarna 55 minuten lang uw beste bowlingbeentje voorzetten. Wij hebben na afloop van het bowlen ca. 5 minuten nodig om alles weer te desinfecteren en schoon te maken.
 2. U rekent bij binnenkomst de baanhuur met ons af. Dit kan met de pin of contactloos.
 3. Er mogen maximaal 4 personen op 1 bowlingbaan spelen.
 4. Bij kinderfeestjes t/m 12 jaar of bij 1 huishouden mogen er maximaal 5 personen op 1 bowlingbaan spelen.
 5. De bar en het restaurant is gesloten. Wij mogen daarom helaas geen eten en drinken serveren.
 6. Het is NIET toegestaan eigen consumpties en etenswaren in ons bedrijf te nuttigen.
 7. In ons bedrijf is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens het bowlen is het dragen van mondkapjes niet verplicht.
 8. Gaarne de bowlingschoenen na afloop van het bowlen in de daarvoor bestemde bak naast de schoenenkast terugleggen. Wij kunnen deze schoenen dan desinfecteren. Bent u in het bezit van eigen bowlingschoenen, dan mag u die uiteraard aan doen.

Iedereen kan bowlen. Daarom is het een ideaal uitje voor het hele gezin, ongeacht de weersomstandigheden. Het is de perfecte combinatie van gezellig samenzijn en een sportief spelletje. Onder het genot van een drankje bewonderen de deelnemers elkaars prestaties en praten ondertussen gezellig bij.

Het bowlingcentrum van De Griethse Poort is sfeervol ingericht met 6 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar, aparte zitjes en podium met een poolbiljart, tafelvoetbal en dartbord. Het is een uitstekende locatie voor een gezellig avondje uit.

Bowlingcentrum De Griethse Poort is de vaste locatie van bowlingvereniging Zevenaar. Regelmatig worden in dit centrum officiële wedstrijden gehouden.

Maar ook de recreanten zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Combineer dit sportieve spel met een arrangement, en u heeft het recept voor een geslaagd uitje.

Kijk hier voor de prijzen of onze speciale bowlingarrangementen. Reserveren voor bowlen vindt u hier.
 

Bowlen met iets extra’s

Om het bowlen extra leuk te maken kun je elke woensdag- en zaterdagmiddag (vanaf 14.00 uur) gezellig discobowlen. En elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22.00 uur tot 00.00 uur is het disco bowlen met het prijzenrad van De Griethse Poort!
 

Huisregels

Om iedereen optimaal te laten genieten van het bowlen, hebben we enkele huisregels opgesteld.

 •    

  Openingstijden


  Voor de actuele openingstijden van de bowling klikt u hier.

   

  Prijzen


  Bekijk hier de baanhuurprijzen voor bowlen.