Bowlen

Iedereen kan bowlen

Reserveer snel een bowlingbaan of arrangement.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn met de bowling GESLOTEN t/m dinsdag 25 januari 2022.

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 zullen gasten enkel toegang tot de horeca krijgen met een corona-toegangsbewijs. Dit betekent dat wij moeten gaan werken met Testen voor Toegang. Iedere bezoeker vanaf 13 jaar heeft dan een coronabewijs nodig om binnen te mogen. Geldige coronabewijzen zijn:

 • Een vaccinatiebewijs
 • Een herstelbewijs
 • Een negatieve testuitslag via Testen Voor Toegang

U dient bij binnenkomst één van deze drie mogelijkheden te tonen via de Coronacheck-app of dat u de QR code op papier bij u heeft. Zorg dat u deze gereed heeft als u naar De Griethse Poort komt om teleurstelling te voorkomen. De check vindt bij voorkeur plaats bij binnenkomst. Het kan ook zo zijn, dat u eerst naar de bowlingbaan of tafel wordt gewezen en dat wij daarna de QR codes bij u komen checken. Wel is het zo, dat als u dan een rood scherm krijgt in de app, u helaas ons pand alsnog moet verlaten.

Restitutie is niet mogelijk als wij u geen toegang mogen verlenen vanwege het niet kunnen tonen van een geldig coronabewijs via de Coronacheck-app.

 1. Er mogen maximaal 7 personen op 1 bowlingbaan spelen.
 2. De gasten, die op baan 1 & 2 spelen benaderen de baan via het trapje bij de bar.
 3. De gasten, die op baan 3 t/m 6 spelen benaderen de baan via het trapje van het podium.
 4. Betaal bij voorkeur met de pin of contactloos.

Iedereen kan bowlen. Daarom is het een ideaal uitje voor het hele gezin, ongeacht de weersomstandigheden. Het is de perfecte combinatie van gezellig samenzijn en een sportief spelletje. Onder het genot van een drankje bewonderen de deelnemers elkaars prestaties en praten ondertussen gezellig bij.

Het bowlingcentrum van De Griethse Poort is sfeervol ingericht met 6 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar, aparte zitjes en podium met een poolbiljart, tafelvoetbal en dartbord. Het is een uitstekende locatie voor een gezellig avondje uit.

Bowlingcentrum De Griethse Poort is de vaste locatie van bowlingvereniging Zevenaar. Regelmatig worden in dit centrum officiële wedstrijden gehouden.

Maar ook de recreanten zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Combineer dit sportieve spel met een arrangement, en u heeft het recept voor een geslaagd uitje.

Kijk hier voor de prijzen of onze speciale bowlingarrangementen. Reserveren voor bowlen vindt u hier.

Bowlen met iets extra’s

Om het bowlen extra leuk te maken kun je elke woensdag- en zaterdagmiddag (vanaf 14.00 uur) gezellig discobowlen. En elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22.00 uur tot 00.00 uur is het disco bowlen met het prijzenrad van De Griethse Poort!

Huisregels

Om iedereen optimaal te laten genieten van het bowlen, hebben we enkele huisregels opgesteld.

 •   Reserveer direct online  

  Openingstijden


  Voor de actuele openingstijden van de bowling klikt u hier.

   

  Prijzen


  Bekijk hier de baanhuurprijzen voor bowlen.