Bowlen

Iedereen kan bowlen

Daarom is het een ideaal uitje voor het hele gezin, ongeacht de weersomstandigheden. Het is de perfecte combinatie van gezellig samenzijn en een sportief spelletje. Onder het genot van een drankje bewonderen de deelnemers elkaars prestaties en praten ondertussen gezellig bij.

Het bowlingcentrum van De Griethse Poort is sfeervol ingericht met 6 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar, aparte zitjes en podium met een poolbiljart, tafelvoetbal en dartbord. Het is een uitstekende locatie voor een gezellig avondje uit.

Bowlingcentrum De Griethse Poort is de vaste locatie van bowlingvereniging Zevenaar. Regelmatig worden in dit centrum officiële wedstrijden gehouden.

Maar ook de recreanten zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Combineer dit sportieve spel met een arrangement, en u heeft het recept voor een geslaagd uitje.

Kijk hier voor de prijzen of onze speciale bowlingarrangementen. Reserveren voor bowlen vindt u hier.

Voorwaarden Online reserveren:

1) De online reservering is definitief wanneer de betaling is afgerond.
2) U kunt maximaal t/m 3 bowlingbanen online reserveren. Wij verzoeken u telefonisch te reserveren, indien u 4 of meerdere bowlingbanen wilt reserveren.
3) Online gereserveerde banen kunt u bij verhindering verzetten naar een andere datum. Er wordt geen geld teruggegeven.

Bowlen met iets extra’s

Om het bowlen extra leuk te maken kun je elke woensdagmiddag (14.00 – 18.00 uur), vrijdagavond (vanaf 18.00 uur) en zaterdag- & zondagmiddag (vanaf 13.00 uur) gezellig discobowlen. En elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22.00 uur tot 00.00 uur is het disco bowlen met het prijzenrad van De Griethse Poort!

Huisregels

Om iedereen optimaal te laten genieten van het bowlen, hebben we enkele huisregels opgesteld.

 •   Reserveer direct online  

  Openingstijden


  Voor de actuele openingstijden van de bowling klikt u hier.

   

  Prijzen


  Bekijk hier de baanhuurprijzen voor bowlen.