Bowlen

Iedereen kan bowlen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben daarom andere regels doorgevoerd, die onder voorbehoud gelden tot 1 september 2020.

  1. U huurt de bowlingbaan per uur. U start op het hele uur en mag daarna 55 minuten lang uw beste bowlingbeentje voorzetten. Wij hebben na afloop van het bowlen ca. 5 minuten nodig om alles weer te desinfecteren en schoon te maken.
  2. Kort voor het einde van de speeltijd komt een onze medewerkers naar u toe om af te rekenen met de pin of contactloos.
  3. Er mogen maximaal 5 personen op 1 bowlingbaan spelen
  4. Bij groepen kinderen t/m 18 jaar of bij 1 huishouden mogen er maximaal 6 personen op 1 bowlingbaan spelen.
  5. Alleen de persoon, die bowlt of naar de wc moet mag gaan staan en lopen. De overige gasten dienen te blijven zitten op de beschikbare plaatsen.
  6. Gaarne de bowlingschoenen na afloop van het bowlen in de daarvoor bestemde bak naast de schoenenkast terugleggen. Wij kunnen deze schoenen dan desinfecteren. Bent u in het bezit van eigen bowlingschoenen, dan mag u die uiteraard aan doen.

Iedereen kan bowlen. Daarom is het een ideaal uitje voor het hele gezin, ongeacht de weersomstandigheden. Het is de perfecte combinatie van gezellig samenzijn en een sportief spelletje. Onder het genot van een drankje bewonderen de deelnemers elkaars prestaties en praten ondertussen gezellig bij.

Het bowlingcentrum van De Griethse Poort is sfeervol ingericht met 6 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar, aparte zitjes en podium met een poolbiljart, tafelvoetbal en dartbord. Het is een uitstekende locatie voor een gezellig avondje uit.

Bowlingcentrum De Griethse Poort is de vaste locatie van bowlingvereniging Zevenaar. Regelmatig worden in dit centrum officiële wedstrijden gehouden.

Maar ook de recreanten zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Combineer dit sportieve spel met een arrangement, en u heeft het recept voor een geslaagd uitje.

Kijk hier voor de prijzen of onze speciale bowlingarrangementen, Onze openingstijden vindt u hier.

Om iedereen optimaal te laten genieten van het bowlen, hebben we enkele huisregels opgesteld.